ICAP Corona update april

Lieve vrienden,

Graag had ik jullie uit willen nodigen voor de voorjaarspresentatie van het ICAP. Deze zou plaatsvinden op 24 mei a.s. We hadden voor jullie een mooi programma gehad en nog wel in België, Antwerpen.

Helaas zal deze dag niet door kunnen gaan. Het Corona virus houdt Nederland en uiteindelijk de hele wereld in zijn greep. Musea, Restaurants, Theaters en ook wij de kappers moeten dicht. Grote groepen zijn niet toegestaan. En…. dat is uiteindelijk maar goed ook.

Als je ziet hoe verschrikkelijk het is om ziek te zijn plus de kans dat je eraan overlijdt, rechtvaardigt dat het besluit van het RIVM en de regering, om de kapsalons en de schoonheidssalons te sluiten. 1.5 m is voor ons als “contactberoep” niet te handhaven. Het levert besmettingsgevaar op voor jou maar ook voor je medewerker en je klant.
Dat zijn risico’s die we niet langer kunnen nemen!!!

We zullen als bestuur gaan kijken hoe we dit jaar verder invullen, voor de zomer komt er in deze situatie niets meer van. In principe hebben we 1 november 2020 als datum voor de najaarspresentatie. Zet deze alvast in je agenda.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en de plannen!!!!

Wat de salons betreft hoop ik dat we na 28 april weer open mogen en dan vreselijk drukke weken krijgen zodat we onze financiële zorgen, want die heeft iedereen ongetwijfeld, weer een beetje kunnen laten varen.

Voor nu wens in jullie allemaal heel veel sterkte en gezondheid.

Namens het bestuur van het ICAP,

Kees de Bruin, President.