5 november: CHI-CHI

Lieve vrienden,

Het is bijna zover! Zondag 5 november komt onze club weer bij elkaar. We gaan herinneringen ophalen van het fantastische weekend in Parijs en er een onvergetelijke dag van maken.

De bestemming is dit keer Noord-oost Utrecht.
Zoals een echte ICAP-dag behoort te zijn: iets nieuws, iets cultureels, iets culinairs én iets creatiefs. Maar deze keer ook iets sportiefs! Ook vergeten we ons mooie vak niet op zo’n dag. Als nieuw bestuur hebben we ons best gedaan om al die facetten aandacht te geven, terwijl we de saamhorigheid en gezelligheid behouden.

We ontmoeten elkaar bij CHI-CHI, een geheel nieuw eigentijds golfbelevingsconcept; een drivingrange 2.0 voor een futuristische golfervaring. Laat je inspireren en verbeter je golfvaardigheden.

We wisselen dit af met een rondleiding op steenworp afstand op het Hollandse Waterlinie Fort Blauwkapel. Deze historische verdedigingslinie is een UNESCO- werelderfgoed en geeft een
unieke kijk op de Nederlandse geschiedenis.

Maar we beginnen de dag met “de straatkapper”. Een Rotterdams initiatief wat erop gericht is om de dak-en thuislozen gratis te voorzien van een knipbeurt. Het doel en de werkwijze wordt aan
ons uitgelegd door Sjoerd en Nicole.

Om het vernieuwde bestuur te vieren zullen we het diner over laten lopen in een klein feestje.

We verwelkomen deze dag een aantal potentiële leden: Wouter Nekkers, Fulco Pistoor, Peter Welle, Rose Kelder-Raaijmakers, Pascal Dikkenboer, Marieke Smulders, Renze Alseda , Stan Wiertz, Hans Maas.

Om 12 uur ontvangen we jullie bij CHI-CHI met koffie/ thee en een broodje.
Je kan je auto gratis parkeren op de parkeerplaats naast de golfbaan waar ook het diner zal
plaatsvinden.

We zien elkaar graag op zondag 5 november.

Namens het bestuur Richard Bartels President, Bianca Dolk, José van Dam en Marjolein Gelderblom

Adres CHI-CHI:

Gageldijk 1
3566 ME Utrecht.

Let op: Navigatie naar Gageldijk 1, Utrecht (niet Gageldijk 1, Maarssen)