Zondag 15 April te Amsterdam: Voorjaarspresentatie ICAP

Namens het bestuur nodig ik u van harte uit voor de voorjaarspresentatie van het ICAP. Deze vindt plaats op zondag 15 April 2018 te Amsterdam. U wordt om 12.30 u. verwacht voor de koffie en “wat erbij”. Locatie: “Het Groene Paleis”, Rokin 65, 1012 KK Amsterdam, Tel. 020-8203535.  (Kijk voor parkeren naar de mogelijkheden in de buurt)

Na de opening door de president en een sandwich, brengen wij een bezoek aan het Koninklijk Paleis op de Dam. Al ruim 200 jaar is het Amsterdamse paleis in gebruik als officieel ontvangstpaleis van het Koninklijk Huis, een plek waar wereldleiders en staatshoofden worden ontvangen. Een gebouw waar troonswisselingen en koninklijke huwelijken plaatsvinden, waar geschiedenis geschreven wordt.

Hierna wandelen we naar Restaurant “Nacarat”. Alwaar we een drankje drinken en van niemand minder dan Ron Blaauw zijn visie horen over “eten, drinken en concepten”. Nacarat is een uniek restaurant op een mooie locatie!!! Bovenop Hudson Bay. (Ingang tussen de twee gebouwen.) En….mét bijzondere gerechten! Bovendien valt er die middag i.v.m. met die gerechten ook nog wat te winnen!! Dát hoort u later. Wij zorgen voor een DJ.

In de pers werd o.a. het volgende geschreven over “Nacarat”.

Vakmedianet: “Op het dak van warenhuis Hudson’s Bay aan het Amsterdamse Rokin opende op 25 augustus 2017 Ron Blaauws nieuwste restaurant Nacarat. Een oosters sprookje met uniek interieur onder een koepelvormig dak van glas en een sterrenhemel aan lichtjes”.
Het Parool: “Op de bovenste verdieping van Hudson’s Bay op het Rokin opent Ron Blaauw de deuren van Nacarat. Met het restaurant, dat door de honingraatramen in het koepelvormige dak uitzicht biedt over de stad, wil Blaauw Amsterdam kennis laten maken met de keuken van het Midden-Oosten. Chef-kok Angelo Kremmydas (28): “Die keuken kenmerkt zich door het gebruik van veel kruiden, en een groot deel van elk gerecht bestaat uit groenten.”

Graag horen wij zo spoedig mogelijk of u wel of niet aanwezig zal zijn op 15 April 2018 . Via de mail kees@debruinencho.nl of per tel. mob. 06 53 83 62 03.

Namens het bestuur,
Kees de Bruin, President.