12 juni ICAP bijeenkomst

Lemmer, 18 April 2022.

Lieve vrienden,

Eindelijk is het weer zover… Zondag 12 Juni 2022 ICAP!!!!!!

Na 2 jaar mogen we elkaar weer zien en spreken.

Corona en nu ook weer de oorlog in Oekraïne, heeft de wereld veranderd. Inflatie is een heel actueel item. Prijsverhogingen en hogere kosten. Voor iedere ondernemer een zorg. Producten gaan tegenwoordig in pakjes de wereld rond. Vandaag besteld morgen in huis. Met al die “Lock-downs“  hebben wij als kappers ook een stukje terrein verloren. Educatie is op afstand en examens gaan per opname…. Gesprekstof ten overvloed. Het is dus goed om met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren en stimuleren.

We hebben daar deze dag dan ook ruim de tijd voor genomen op deze dag. Veel tijd voor elkaar!!!

Wij als bestuur kijken ernaar uit!!!!

Locatie:        Kasteel Woerden, Kasteel 3, 3441 BZ Woerden.

Aanvang:      13.00 u.

Einde:            21,00 u.

Aanmelding: kees@debruinencho.nl of 06 53 83 62 03 Graag zo spoedig       mogelijk. (Voorzover u zich nog niet aangemeld heeft.)

Info over het kasteel: Het kasteel heeft vele bestemmingen gehad. Behalve als verdedigingswerk, militaire gevangenis (tot 1872), hospitaal en opvangkamp voor Ambonezen was het kasteel geruime tijd[ in gebruik als centraal kledingmagazijn van het Ministerie van Defensie tot de slotgracht weer werd uitgegraven, was het kasteel het decor van de oudste ‘Burgertaptoe’ van Nederland, uitgevoerd door de plaatselijke Harmonie ‘de Vriendschap’.

Nadat het eind 80 was gerestaureerd, is het kasteel in gebruik geweest als kantoorruimte voor Logica. In 2006 lanceerde de gemeente Woerden plannen om het kasteel te verbouwen tot woonruimte. Inwoners van Woerden hadden daarbij inspraak in hoe het complex eruit zou komen zien. Sinds 2007 heeft het kasteel gedeeltelijk een horeca-bestemming en is er mogelijkheid tot trouwerijen.

Graag zien we jullie op 12 juni in Woerden.

Namens het bestuur van het ICAP,

Kees de Bruin, President.

P.S. Vergeet niet u aan óf af te melden!!!!