ICAP Rotterdam

Lieve vrienden,

Ondanks alle ellende in de wereld , de oorlog in Oekraïne en de zorgen over energie en inflatie, een groot probleem wat iedereen raakt, is het tijd voor iets leuks !!! 

6 November is het weer zover ICAP!!!!!

Rotterdam is de stad waar de najaarspresentatie 2022 gaat plaatsvinden. We hebben een gevarieerd programma waarin aandacht is voor dátgene wat ons dagelijks bezighoudt, namelijk Haar!!! 

Daarnaast gaan we zelf koken. Niet zomaar koken maar volgens een filosofie, die zegt dat:  “De voedselketen voor alle partijen gezond moet zijn, de grond, de mens én de planeet”.
Ze koken volgens een “Plant based” menu, (geen vlees dus) dat meegaat met de seizoenen en gebruik maakt van de  heerlijke verse oogst van lokale, regeneratieve boeren.

Het programma is als volgt:

  • U wordt verwacht rond 12.30 uur  in Hotel New York voor de koffie en de lunch. Tijdens deze ontvangst/lunch vindt een uiteenzetting plaats over de voorjaarspresentatie 2023.
  • Na de lunch wordt u per Watertaxi vervoerd naar het “Wereld  museum”. Daar is de tentoonstelling “Ha!r Power”. In de nieuwe tentoonstelling HA!R POWER viert het Wereldmuseum in Rotterdam de kracht en vele symbolische betekenissen van haar.
  • Na het bezoek aan het Wereld Museum wordt u opnieuw per watertaxi,  vervoerd naar de Kookfabriek. Daar gaan we dus zelf aan de slag. De drankjes zijn hier bij het arrangement inbegrepen. U krijgt deze dag dus geen dranken kaart.
  • Rond 21.00 uur wordt u dan weer per watertaxi naar Hotel new York teruggebracht.

    Mocht u willen blijven overnachten, het voltallige bestuur overnacht in het  N how hotel.     

 

Wij vragen voor deze dag van ieder een bijdrage van € 25,-.  Dit is voor de watertaxi ’s en de onbeperkte drankjes in de Kookfabriek.
De “Bijzonder leden” ontvangen na inschrijving een factuur.
Parkeren kan bij Hotel new York. Meld u aan vóór 16 Oktober 2022. Telefonisch nr 0653836203 of via de mail kees@debruinencho.nl. (Mocht u zich in de app al hebben aangemeld dan hoeft dat uiteraard niet opnieuw.)

Namens het bestuur van het ICAP,

Kees de Bruin, President.